Čistící písek z Mýdlových Ořechů Ekologický 500g (dóza)

Neohodnoceno
 

Jemný písek s vůní přírodní pomerančové silice pro snadné čištění keramických, porcelánových, smaltovaných, chromovaných, nerezových a sklokeramických povrchů v kuchyni i koupelně.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 18 Kč / 100 g
89 Kč
   
Značka Tierra Verde
Webová stránka značky tierraverde.cz
Kategorie Čistící a prací prostředky
 

Co je to, jak to funguje

Základem našeho čisticího prášku jsou mletý vápenec (působí jako jemné abrazivo), jedlá soda (rozpouští nečistoty, jemné abrazivo, pohlcuje pachy) a prášek z mýdlových ořechů (obsahuje přírodní saponin, který odmašťuje). Díky ekologickému složení skvělá volba i na chatu, táboření či pro pobyt v přírodě (připálený kotlík už nebude postrachem celé družiny).

K čemu se používá

Pro mytí a čištění:

- keramika (vany, umyvadla, toaleta - pro lepší účinek doporučujeme kombinovat s Octovým čističem na keramiku a obklady)

- porcelán (hrnečky, talíře)

- smalt (sporáky, nádobí, vany)

- chrom (vodovodní baterie, chromované části elektrospotřebičů)

- nerez (nádobí, dřezy, digestoře - při čištění respektujeme strukturu materiálu)

- plast (matné plastové částí elektrospotřebičů - před aplikací vyzkoušíme odolnost materiálu)

- sklokeramické varné desky a dřezy

 

Jak se používá

Prorazíme otvor vyznačený na víčku balení. Prášek nasypeme na vlhkou houbičku, utěrku či drátěnku (doporučujeme vetiverovou) a nečistotu přiměřenou silou mechanicky odstraníme. Po vyčištění povrch důkladně opláchneme vodou. V případě potřeby postup opakujeme.

Papírovou dózu můžete doplňovat z většího balení v papírovém sáčku nebo v bezobalové prodejně.

Na co si dát pozor

Nepoužívejte na teflon, speciální nepřilnavé povrchy, silikon, kůži a textilie. Před aplikací na choulostivé a atypické materiály vyzkoušejte nejprve na menší, méně viditelné ploše. Sklokeramické povrchy nechte před čištěním vychladnout.

Podobné produkty

Hmotnost 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.